Sport & Spel

Vanuit Hugo’s werken wij samen met organisatiebureau Sport Totaal Veenendaal. Daarom kunt u rondom Hugo’s Pannenkoeken allerlei leuke, gezellige en sportieve activiteiten doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega’s.

Het sport & spel  wordt georganiseerd door Sport Totaal.

Voor reserveringen bij Hugo’s kunt u op deze site terecht bij ‘direct reserveren’. Voor groepen kunt u mailen, bellen of het contactformulier gebruiken.

Met smakelijke en sportieve groet,

Hugo’s Pannenkoeken & Sport Totaal Veenendaal

 

 

 

Omgeving

Hugo’s ligt in het centrum van Veenendaal. Het is dus makkelijk te bereiken. Tegelijkertijd ligt het ook vlakbij mooie natuurgebieden. Hugo’s Pannenkoeken ligt naast de Surfvijver. Hier kunt u heerlijk wandelen voor of na een lekkere pannenkoek gegeten te hebben. Daarnaast ligt op de grens van Veenendaal-Oost en Ede ”De Groene Grens”. Dit is een natuurgebied. Er zijn verschillende ingangen. De hoofdingang van het zuidelijk deel is aan de Dragonderweg. Dit is 6 minuten fietsen vanaf Hugo’s Pannenkoeken! Bij de ingangen staan borden met wandelroutes. Deze natuurgebieden zijn ideaal om even lekker tot rust te komen in combinatie met een lekkere pannenkoek!

 

Spelen

Voor de kinderen is er buiten een enorme speelplaats. Zo hoeven de kids niet te wachten tot hun eten klaar is, maar kunnen de lekker spelen. Op onze speelrekken of op de schommel. Ook hebben wij binnen een mini-bioscoop. Hier spelen wij leuke kinderfilms af. Dit allemaal om er de beste middag of avond van te maken!